Kumpaisen
asiantuntijatiimi

Ulla Hööpakka

Ulla on kokenut yrittäjä ja naudanlihantuottaja. Hän on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (AT), agrologi (YAMK) sekä luonnon hyvinvointivaikutusten asiantuntija (Green Care Pro -koulutusohjelma). Ullan erityisosaamista on eläinten kouluttamisen lisäksi erilaisten käytännön sovellusten kehittäminen nautojen turvalliseen ja sujuvaan käsittelyyn sekä eläinyksilöiden että isompien eläinryhmien näkökulmasta. Ulla kehittää uusia toimintatapoja jatkuvasti oman limousin-emolehmäkarjansa kanssa. Hänellä on osaamista myös muiden eläinlajien käyttäytymisestä ja kouluttamisesta, kuten siipikarja, lampaat ja koirat.

050 542 4219
kumpainen@kumpainen.fi

Johanna Virtanen

Johanna on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (AT, suorittamassa EAT), agrologi (YAMK) sekä ammatillinen opettaja. Johannan erityisosaamista on eläinten kouluttamisen lisäksi koulutussisältöjen pedagoginen suunnitteleminen. Nautojen lisäksi Johanna kouluttaa myös mielellään hevosia ja koiria.

Olemme Suomen eläintenkouluttajat Ry:n jäsenkouluttajia ja sitoutuneet noudattamaan työssämme yhdistyksen eettisiä sääntöjä.

Laita viestiä